in

Cântăreața Jaguar Wright spune că Mary J. Blige este o lesbiană închisă: „Și dacă mint, dați-mă în judecată!”

Cântăreața din Philadelphia, Jaguar Wright, a apărut luna trecută când a acuzat-o pe Common că a agresat-o sexual în timp ce încerca să doarmă și a susținut că Black Thought a folosit scriitori fantomă.

De atunci, ea a continuat să facă afirmații șocante împotriva muzicienilor proeminenti și a personalităților din industrie (în special artiștilor Neo-Soul), inclusiv o afirmație ciudată conform căreia poate i-a spus lui Summer Walker că a fost agresată sexual în trecut… iar acum el își are vederea. stabilit pe Mary J. Blige.

Miercuri (23 septembrie), Jaguar s-a dezlănțuit pe Instagram la artista câștigătoare a unui Grammy, acuzând-o că este o „fraudă” care ar fi prefăcut căsnicia ei cu Kendu Isaacs și sugerând că icoana R&B este o lesbiană închisă.

„Libertatea de exprimare este pe care este construită această țară! Spune-ți părerea! Doar știi asta [videotape] Prietenul meu a de la @therealmaryjblige să o mănânce afară este real! a scris ca răspuns la comentariul unui utilizator IG.

„Târfa aia este o fraudă! Și toată nunta ei cu @kendu_isaacs a fost aranjată! Poate prietenei lui @therealmaryjblige i-a plăcut mai mult soțul ei?! Poate! V-am spus pe toate… Am înregistrări ale tuturor!”

Wright a împărtășit o captură de ecran a comentariului său pe pagina sa și a scris în legendă: „După cum am spus… Am benzi pe tot corpul meu! Am fost traficant de droguri mulți ani până m-am întors la #christ… dar… pârghia este pârghie și răzbunarea este un fel de mâncare cel mai bine servit rece!

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jaguar Wright (@jaguarwright)

Nu este clar ce a determinat furia lui Jaguar față de Mary J, dar cu câteva ore mai devreme a provocat-o pe Mary la o bătălie de la Verzuz.

„Declar oficial că voi face vs challenge cu singura și singura #MARYJBLIGE.. O să-ți cânt să dormi! Fiului meu decedat îi voi cânta fundul ăla într-un pui de somn lung! a scris el în postarea sa.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jaguar Wright (@jaguarwright)

Wright s-a înflăcărat și într-un videoclip pe care l-a postat în aceeași zi.

„Știu că ceea ce fac este să îi fac pe oameni să se simtă inconfortabil. Știu”, a spus el. „Dar adevărul este de ce sunt inconfortabil? Dacă nu mint, atunci de ce mă simt inconfortabil cu adevărul? Dacă mint, de ce nu m-au dat în judecată?

El a continuat: „Dar când începi să-mi spui un drogat când fumezi crack și toată lumea știe asta. Când începi să-l implici pe fiul meu mort, am terminat. Nu îmi stric viața, dar cred că tu o distrugi pe a ta, Mary J. Blige.

„Acceptă provocarea… Putem doar să sărim în fața microfonului. Asta e tot ce am nevoie. Un microfon. O voi face a capella dacă vrei, fă-ți totul ușor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jaguar Wright (@jaguarwright)

Tirada lui Jaguar Wright împotriva reginei sufletului hip-hop nu s-a încheiat aici.

Ea a apelat și la Instagram Live și a provocat-o din nou pe MJB la o bătălie Verzuz înainte de a-și pune la îndoială talentul și, încă o dată, să o acuze că și-a ascuns sexualitatea.

„Pot să-mi scriu propriile cântece, pot să-mi produc propriile cântece”, a spus Wright. „Pot să mă așez cu un inginer de mixare competent și să parcurg tot amestecul. Pot să fac acele lucruri, Mary, tu?

„Ce poți face, Maria? Pe lângă faptul că te joci să te îmbraci și mănânci în locuri întunecate, sperând că nimeni nu va afla că ești gay. Și dacă mint, dă-mă în judecată, Mary. Dacă ai inimă, hai să facem Verzuz. Sau dacă vrei să-mi ceri scuze pentru felul în care ai încercat să-mi distrugi cariera devreme, poți și tu.

„Vorbim despre Mary J. Blige”, a spus Wright ca răspuns la un comentator care ia cerut să confirme cui se adresează. „Despre asta vorbesc. Îi place să vorbească despre mine la spatele meu.

„Târfa, o să vorbesc cu fața ta, ce spui? Dacă mint despre orice am spus despre tine, maniac cu buzele strânse, dă-mă în judecată. Adică, cea cu care Kendu nu este prietena ta? Și trăiesc din banii tăi?

Potrivit lui Wright, motivul pentru care Mary J. Blige a cântat și și-a acceptat premiul pentru întreaga viață la Premiile BET 2019 a fost pentru a-și putea plăti fostul soț, Kendu Isaacs, după divorțul lor.

Wright a făcut referire și la personajul Mariei Power Book II: Ghost și a spus că nu joacă, dar joacă cine este în viața reală.

„Nu te joci, cățea, ești tu însuți”, a spus ea. „Ești o cățea ignorantă, neloială, nerecunoscătoare și o să te numesc cățea până când vei începe să te porți ca o femeie, pentru că zgarda aia de câine elegantă pe care Puff ți-a pus-o la gât și ți-a ținut de gât. ultimii 30 de ani… ar fi trebuit să fie strânși. Nu ți se pare un laț, Mary? Nu arată ca un laț care este tras de o grămadă de negri tot timpul?

Vezi mai jos dezbaterea lui Jaguar:

Cântăreața Jaguar Wright spune că Mary J. Blige este o lesbiană închisă: „Și dacă mint, dați-mă în judecată!” este o postare de: Gossip On This – Pop Culture, News & VideosSursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Noul proprietar de Miss Univers, acuzat că a trucat concursul Miss SUA

Vezi toate look-urile de modă pe covorul roșu al Critics’ Choice Awards 2023