in

Când mașina lui Rondo Associate este doborâtă în Chicago, ca o posibilă represalii pentru uciderea regelui Von (VIDEO)

Cearta dintre asociații rapperului georgian Quando Rondo și rapper-ului ucis din Chicago King Von continuă să se încingă și se înrăutățește pe măsură ce zilele trec.

MTO News relatează că o mașină despre care se crede că aparține unui producător muzical asociat cu Quando Rondo a fost împușcată marți seara (8 decembrie) în Chicago.

Se pare că mașina a fost împușcata și stropită cu focuri de armă automate, cu peste două duzini de gloanțe lovind vehiculul.

Din fericire, toți cei din interior au reușit să scape, însă, nu este clar dacă cineva a fost rănit în timpul împușcăturii.

Imagini video postate online arată o dubă Chrysler roșie goală, cu ceea ce par a fi plăcuțe de înmatriculare din Chicago pline de găuri de gloanțe.

„Hai frate, nu e nimeni în nenorocitul ăsta”, spune persoana care înregistrează filmările în afara camerei. „Au ieșit de acolo… Au fost norocoși, dar probabil au fost împușcați!”

King Von a fost un rapper din Chicago, care a semnat cu casa de discuri a lui Lil Durk OTF (Only the Family) și a avut un contract de distribuție cu Empire.

Von a fost împușcat și ucis luna trecută de un apropiat al lui Quando Rondo, în urma unei altercații violente la un lounge cu narghilea din Atlanta. Avea 26 de ani.

Timothy Leeks, în vârstă de 22 de ani (pe care unii îl numesc „fratele” lui Quando Rondos) a fost arestat a doua zi după împușcătura mortală și acuzat de omor din culpă.

Porri (care poartă și numele de rap Lul Timm) a fost și el rănit în timpul împușcăturii și a fost tratat la spital înainte de a fi dus la închisoare.

Echipajele regelui Von și Quando Rondo sunt în război de la uciderea lui Von, cu Quando Rondo suportând cea mai mare parte a cărnii de vită, deoarece a trebuit să anuleze mai multe spectacole după accidentul fatal pe fondul zvonurilor că asociații lui Von ar fi cumpărat bilete la concertele sale după ce se presupune că punând o recompensă pe capul rapperului.

Într-un interviu recent, unchiul lui King Von, Range Rover Hang, a spus că OTF și O-Block vor continua să facă presiuni asupra Quando Rondo și ai lui.

„Nu, vreau să spun că se poate strecura, dar este rău pentru el”, a spus Range Rover Hang pentru Fucious TV când a fost întrebat dacă rapperul va mai putea cânta vreodată. „Ni**as are puncte de dovedit. Asta era adevărat. Au ucis unul adevărat și nu vom avea niciodată altul ca acesta.

La rândul său, Quando Rondo a susținut că el și Leeks acționau în autoapărare când Von a fost împușcat și ucis. Leeks urmează să fie prezentat în instanță pentru o audiere pe cauțiune pe 15 decembrie.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cheryl Burke primește custodia lui Dog în Fallout of Matthew Lawrence Divorce

Miss SUA R’Bonney Gabriel a fost încoronată Miss Univers 2022