in

Big Sean și Jhené Aiko recreează filme clasice din anii ’90 în videoclipul „Body Language” (feat. Ty Dolla $ign)

Big Sean și Jhené Aiko (cunoscuți în mod colectiv ca TWENTY88) ne duc înapoi în timp, în anii 90, în videoclipul muzical nostalgic al noului lor single „Body Language”, care îl prezintă și pe Ty Dolla $ign.

Prin rap up:

Clipul nostalgic recreează scene iconice din dramele romantice din anii 90, inclusiv Poetic Justice, Waiting to Exhale, Love Jones și The Best Man. În prima scenă inspirată de Poetic Justice, Sean joacă rolul unui lucrător poștal ca Tupac, în timp ce Jhené joacă rolul Janet. Jackson. O Jhené disprețuită dă mai târziu foc mașinii bărbatului ei în rolul Angelei Bassett în Waiting to Exhale.

Perechea își arată chimia în timpul unei sesiuni de săruturi pasionate, înainte ca Jhené să-i mărturisească surorii ei despre sex, la fel ca personajul Niei Long, Nina, în Love Jones. „Parcă dracu’ lui tocmai mi-ar fi vorbit”, spune ea.

Momentele cinematografice continuă, când prietenii lui Ty și Sean apar la o petrecere a burlacilor direct din The Best Man.

Urmărește videoclipul de mai jos:

„Body Language”, care preia „Soulful Moaning” al lui Shawn Harris, este una dintre cele două colaborări cu Jhené prezentate pe noul album al lui Big Sean. Detroit 2— care include și apariții ale lui Travis Scott, Post Malone, Young Thug, Diddy și Lil Wayne.

Dupa cazatura Detroit 2 în septembrie, Sean a dezvăluit că o continuare a albumului de debut al lui TWENTY88 este în lucru.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

John Wayne Gacy Survivor descrie abuzul pentru prima dată

Bilal Hazziez către Shaeeda Sween: Ei bine, să facem un copil!