in

21 Savage spune că NU Îi este dor de Amber Rose: sunt „căsătorit” și „îndrăgostit fericit”

21 Savage spune că a terminat complet relația cu Amber Rose. Într-adevăr, el spune că ea este cel mai mic dintre gândurile lui pentru că este „căsătorit” și „îndrăgostit fericit” de o altă femeie.

În timpul unei rulări de presă pentru noul său proiect Modul sălbatic 2 La începutul acestei luni, rapperul „Runnin’” a fost întrebat dacă îi este dor de fosta lui iubită și dacă a făcut încă o melodie despre ea.

„Mi-e dor de el? La naiba, nu”, a spus el într-un interviu acordat podcastului DJ Scream și Big Bank’s Big Facts. „Nu am scris nicio melodie despre ea. Ea are o relație!

21 a continuat spunând că este fericită unde se află cu relația ei. „Sunt îndrăgostit fericit”, a spus ea. „Eu am familie. Sunt bine.”

Când Big Bank l-a presat pe Savage în legătură cu noua sa relație, el a tăcut în această privință, spunând: „Chiar nu pot să vă spun toate acestea. Nu-l poți lăsa să știe totul! … Sunt fericit îndrăgostit. Sunt casatorit. Sunt fericit.”

Cale. Căsătorit? La care?!

Să aflăm că 21 Savage are o soție aici și noi nu știm!

În știri similare, Amber Rose, care este fericită împreună cu boo-ul ei A&R și tatăl ei numărul 1, s-a dovedit că are o relație cu ea. văzută la evenimentul ei SlutWalk din Los Angeles în 2017 cu un semn pe care scria: „Și eu sunt o sapă”.

„De fapt, asta a vrut să facă și cred că acesta a fost în cele din urmă sfârșitul relației noastre”, i-a spus Rose lui Adam22 pe podcastul ei No Jumper. „Cred că a fost foarte susținător și a spus: „Băi, ar trebui să țin un pancart care spune: „Și eu sunt o sapă!”

„Și am spus: „Ar fi foarte grozav pentru feminism! Slut Walk, știi că ești un rapper și bărbații de culoare sunt întotdeauna considerați foarte hiper-masculin și cred că acesta ar fi un moment grozav.’

„Și el a spus: „Măi, eu sunt jos!” Așa că am făcut semnul și tot și el a ținut-o tot așa și apoi, cred că internetul a ajuns prea mult la el și nu a fost cool după aceea.

Rose a mai spus că crede că lui 21 îi este frică să nu fie iubită, dar a spus că i-a văzut o latură mai blândă decât au văzut-o toți ceilalți.

„Evident că i-am văzut o latură foarte blândă, dar el – cred că îi este frică să nu fie iubit”, a spus ea. „Cred că are trauma lui, rahatul lui cu el. Dar cu siguranță nu e ca, nu știu. Vreau să spun că n-aș fi fost cu el un an dacă nu ar fi iubit deloc.

Când a fost întrebată dacă rămâne în legătură cu fostul ei, Amber a spus că nu pentru că „am un copil întreg și un bărbat întreg”.

Rose a mai spus că nu este prietenă TOT CEEA CE dintre foștii săi pentru că nu se comportă așa.

„Nu cred, nu am nevoie de prieteni”, a spus ea. „Sunt o adevărată cățea loială și o gospodină. Așa că atunci când merg mai departe și iubesc pe altcineva, nu am nevoie de prieteni din trecutul meu. El a adăugat: „Nu am nevoie de rahatul ăsta. Eu nu joc acele jocuri.

21 Savage spune că NU îi este dor de Amber Rose: sunt „căsătorit” și „îndrăgostit fericit” este o postare de: Gossip On This – Pop Culture, News & VideosSursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Chicago West are 5 ani: Privește înapoi la cele mai drăguțe fotografii ale ei de-a lungul anilor

Toate secretele despre distribuția The Challenge de la MTV