in

16 secrete dulci despre o poveste despre Cenușăreasa dezvăluite

4. Înainte de filmare, Murray l-a scos pe Duff la o cafea „doar pentru a o cunoaște și a lucra cu ea, astfel încât să putem construi o relație între noi, astfel încât să fie mai ușor pe platou”, Un deal cu copaci a explicat vedeta lui Black Film.

5. Ani mai târziu, Duff a recunoscut că este îndrăgostită de colegul ei mai în vârstă, spunându-i lui Cosmopolitan: „Cu siguranță m-am îndrăgostit de el. Am avut câteva scene de sărutări în film și îmi amintesc că am fost destul de nervoasă din cauza asta, dar apoi am devenit prieteni și nu am mai fost atât de nervos”.

6. Înainte de a semna Murray, Austin Ames nu a avut prea multă poveste de fundal, Murray făcând aluzie la conflictul dintre sportivul popular și tatăl său despre a-i urma pe urme pentru a juca fotbal la USC.

„M-am așezat și am vorbit cu producătorul și cu regizorul și i-am spus: „Băieți, chiar ar trebui să creștem pe această poveste. Cred că avem două povești care se întâlnesc la mijloc cu doi oameni care nu sunt fericiți să se găsească și să devină fericiți. , cred că este interesant’”, a declarat Murray pentru Black Film.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Rapperul din Dallas Mo3 a murit la 28 de ani după ce a fost împușcat în cap, un videoclip îl arată fără viață pe autostradă

Noul videoclip îl arată pe Regele Von dând cu pumnii Quando Rondo înainte de împușcarea fatală