in

Will Smith, Deon Taylor, Joseph Sikora, DaBaby și alții pe covorul roșu la premiera din Los Angeles a filmului „Emancipation”

„Emancipation” este filmul foarte așteptat al actorului Will Smith și al regizorului Antoine Fuqua. Filmul este bazat pe un bărbat sclav din Louisiana, în anii 1860, care evadează din plantația sa.

Miercuri seara (30 noiembrie), vedetele s-au prezentat la premiera care a avut loc la Los Angeles, CA. Covorul roșu a fost deloc în flăcări, inclusiv aparițiile lui Will Smith, regizorul Deon Taylor, Jason Lee, Draymond Green, Joseph Sikora, DaBaby, DC Young Fly, Jada Pinkett Smith și alții. Vezi mai jos acest montaj.

Will Smith îl joacă pe Gordon (numit „Peter” în film), un fost sclav, iar fotografiile cu spatele său gol, lovit puternic de biciuirea unui supraveghetor, publicate în întreaga lume în 1863, dau mișcării aboliționiste dovada cruzimii sclaviei americane. .

„Emancipation” a debutat în cinematografe vineri, 2 decembrie și va fi lansat în întreaga lume pe Apple TV+ vineri, 9 decembrie 2022. Asigurați-vă că îl vedeți!

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

U-Power îl numește pe Gerard Butler ca nou ambasador global al mărcii

Trailer pentru filmul „Fear” (cu T.I. și Joseph Sikora)