in

Whoopi Goldberg a fost suspendat de la „The View” timp de două săptămâni din cauza comentariilor despre Holocaust

Whoopi Goldberg a fost exclusă pentru comentariile recente pe care le-a făcut despre Holocaust în „The View”.

Goldberg a fost lovită de o suspendare de două săptămâni marți seara (1 februarie), la doar o zi după ce a primit reacții pentru că a spus că Holocaustul nu a fost vorba despre „rase”.

„În mod efectiv, o suspend pe Whoopi Goldberg pentru două săptămâni pentru comentariile ei greșite și jignitoare”, a declarat într-un comunicat președintele ABC, Kim Godwin.

„În timp ce Whoopi și-a cerut scuze, i-am cerut să-și ia ceva timp pentru a reflecta și a afla despre impactul comentariilor ei. Întreaga organizație ABC News este solidară cu colegii, prietenii, familia și comunitatea noștri evrei.”

Whoopi s-a trezit în apă fierbinte după ce a făcut următoarea declarație în timpul emisiunii de luni: „Să fim realiști pentru că Holocaustul nu este despre rasă. Nu e vorba de rasă. Nu e vorba de rasă. Este vorba despre inumanitatea omului față de om.

Co-gazda Ana Navarow l-a contestat mai târziu pe Whoopi, spunând: „Dar aceștia sunt supremațiști albi care merg după evrei”.

Whoopi a răspuns: „Dar acestea sunt două grupuri de oameni albi. În momentul în care îl transformi în alergare, coboară pe această alee. Să vorbim despre asta pentru ceea ce este. Așa se tratează oamenii unii pe alții. Nu contează dacă ești alb sau negru, evreu, e unul pentru celălalt.

Goldberg a încercat să curețe puțin în emisiunea de marți dimineață cu scuze, declarând: „Ieri în emisiune, am vorbit rău. [The Holocaust] este într-adevăr despre rasă, pentru că Hitler și naziștii îi priveau pe evrei ca pe o rasă inferioară. Acum, cuvintele contează, iar ale mele nu fac excepție. Scuze pentru comentariile mele și corectează-mă. Și eu sunt cu poporul evreu”.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O femeie din NC detaliază cine a murit după bătaie brutală în timp ce călătorea în Mexic, prietenii au spus că a murit din cauza otrăvirii cu alcool

Vedeta de mărime plus „Love After Lockup”, Monique, critică bătăușii online