in

VEZI: Trailerul „Familia mândră: mai tare și mai mândru”.

Familia… Mândră… Ce?!

Primul trailer oficial de lungă durată pentru Familia mândră: mai puternică și mai mândră a sosit!

Trailerul pentru Familia mândră Reboot-ul vede familia noastră animată preferată având un nou aspect, dar până la aceleași vechi șmecherii pentru care am ajuns să le iubim în seria originală.

Și aproape toată distribuția originală s-a întors: Kyla Pratt (Penny Proud), Tommy Davidson (Oscar Proud), Paula Jai ​​​​Parker (Trudy Proud), Jo Marie Payton (Suga Mama), Karen Malina White (Dijonay Jones), Soleil Moon Frye (Zoey Howzer), Alisa Reyes (LaCienega Boulevardez) și Cedric the Entertainer (Uncle Bobby Proud). Orlando Brown, care a exprimat vocea iubitului lui Dijonay, Sticky Webb, este singurul membru al distribuției căruia nu i s-a cerut să se întoarcă.

Penny și prietenii ei par mai în vârstă acum, iar Oscar încă face tot posibilul să-și împiedice fetița să crească prea repede, mai ales când vine vorba de interesul ei tot mai mare pentru băieți.

Deși Trudy își dă seama că „fetița lor devine o femeie tânără”, Oscar nu încearcă să audă nimic, în timp ce întrerupe timpul petrecut singur pe Penny cu un băiat și îi oprește pe băieți să se sărute. — Ți-am spus, Penny… fără întâlniri înainte de nuntă! spune Oscar.

Ca parte a misiunii sale de a o împiedica pe Penny să crească prea repede, Oscar mai târziu îi blochează dansul de la școală. „Crezi că te voi lăsa să dansezi cu un tip care arată ca un, ca un…”, spune Oscar în timp ce Penny intervine: „Ca o fată?”

Mai târziu, noul prieten al lui Oscar, Randall (cu vocea lui Billy Porter) îi dă lui Oscar câteva sfaturi despre creșterea fiicei sale adolescente. „Ar trebui să încerci să vezi lumea prin ochii lui Penny”, spune el.

Sfârșitul trailerului prezintă, de asemenea, o gamă plină de stele de actori de voce invitați din renaștere, inclusiv Gabrielle Union, Lizzo, Tiffany Haddish, Leslie Odom Jr. și Lil Nas. Keke Palmer, EJ Johnson și Zachary Quinto au fost de asemenea anunțați anterior ca noi veniți în serie.

Familia mândră a fost difuzat pe Disney Channel din 2001 până în 2005 și s-a încheiat după doar două sezoane. În același an în care s-a încheiat spectacolul, Disney a lansat un film făcut pentru TV pentru serial, intitulat potrivit The Proud Family Movie.

Kyla Pratt, acum în vârstă de 35 de ani, a vorbit recent despre cât de încântată a fost de revenirea emisiunii.

„A trebuit să interpretez acel personaj de la vârsta de 14 până la 17 ani, așa că face parte din copilăria mea și de ani de zile oamenii au spus mereu: „Băieți, trebuie să aduceți asta înapoi. Nu au fost suficiente episoade. A fost uimitor’”, a spus ea într-un interviu pentru TV Line în ianuarie 2021.

„Întotdeauna le spun oamenilor: „Nu mă hărțuiți. Nu pot să fac asta. Dar acum se întoarce, va fi pe Disney+, avem o grămadă de episoade noi și, practic, este vechea familie Mândră repornită, o versiune actualizată.”

Pratt a adăugat: „Ceea ce îmi place la acea emisiune este că am vorbit despre atâtea lucruri despre care multe spectacole nu au vorbit în 2001, și așa că acum, evident, trebuie să facem totul și mai dur. Sunt o mulțime de oameni care vor viziona episoadele și vor spune: „Uau, nu pot să cred că au mers acolo, dar mă bucur că au făcut-o”. Sunt câteva discuții pe care trebuie să le avem uneori, poate începe cu ceva la fel de simplu ca un desen animat.

Familia mândră: mai puternică și mai mândră va debuta pe Disney+ pe 23 februarie.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Trailer „Shotgun Wedding”: Jennifer Lopez conduce o comedie romantică de acțiune pentru Prime Video – Termen limită

Alexia Nepola o numește pe Marysol Patton o „cățea falsă” și o „persoană rea”, în timp ce disputa cu Real Housewives din Miami se încinge!