in

Vedeta de mărime plus „Love After Lockup”, Monique, critică bătăușii online

Dragoste după izolare vedeta Monique se înfruntă cu trolii care i-au criticat greutatea și se uită la populara emisiune WeTV.

Romantismul lui Monique și Derek a captat atenția Dragoste după izolare telespectatorii datorită diferenței lor de mărime, vedeta fiind o femeie de mărime plus, iar Derek fiind mai scund și mai zvelt decât ea. Cu toate acestea, rețelele de socializare și familia lui Derek s-au fixat pe greutatea lui Monique, ceea ce a determinat-o pe vedeta de realitate să vorbească deschis despre hărțuirea online.

Monique reacționează la Funky Dineva și la Fat-Shaming Trolls

La începutul acestei săptămâni, Monique a răspuns popularului vlogger Funky Dineva, care i-a criticat greutatea și s-a întrebat dacă Derek ar putea fi într-adevăr atras de ea în legenda postării ei pe Instagram. În ciuda comentariilor negative, Monique a subliniat că ea și Derek sunt fericiți împreună într-un comentariu adresat vloggerului, care este cel mai important lucru.

După ce a contactat-o ​​pe Dineva, vedeta de realitate a postat o declarație cuprinzătoare pentru bătăușii online, într-un tumult din cauza greutății ei.

Faptul că am fost hărțuit și ridiculizat online HEAVY în ultimele 4 zile NEPROVOCAT este o nebunie pentru mine. Nu știu de ce oamenii sunt atât de obsedați de greutatea mea și de relația mea cu Derek. Voi intrați cu toții pe internet și pretindeți că vă pasă de sănătatea mintală și „protejați” femeile de culoare și tot ce văd pe aceste site-uri de blog sunt bărbați și femei de culoare în comentarii care agresează o altă femeie de culoare pentru greutatea ei. Acest spectacol a fost filmat cu luni în urmă. Eu și Derek suntem împreună de aproape 3 ani! Îi place aici. Trăim în adevărul nostru. Iubirea este iubire

Pe lângă criticile străinilor de pe rețelele de socializare, Monique s-a confruntat și cu comentarii negative din partea celor două surori ale lui Derek. În emisiune, sora și-a făcut de asemenea rușine înfățișarea, deoarece se întreba cât vor rezista. Potrivit Bibliotecii Naționale de Medicină, rușinea cu grăsimi este dăunătoare sănătății este bine documentată și poate chiar promova creșterea în greutate.

În ciuda faptului că s-a confruntat cu negativitatea și judecata, Monique a rămas pozitivă pe rețelele sociale și în emisiune.

Până acum, Derek nu a comentat public criticii la adresa aspectului lui Monique.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Whoopi Goldberg a fost suspendat de la „The View” timp de două săptămâni din cauza comentariilor despre Holocaust

Chrissy Teigen și John Legend întâmpină copilul: „Ce zi binecuvântată”