in

U-Power îl numește pe Gerard Butler ca nou ambasador global al mărcii

Paruzzaro (Italia), 13 iunie 2022. U-Power, liderul italian în sectorul încălțămintei de siguranță și al îmbrăcămintei de lucru, anunță numirea noului său ambasador global al mărcii, Gerard Butler.

Actorul scoțian, cunoscut pentru rolul principal din filmele apreciate internațional „300”, „Greenland” și trilogia „Olympus Has Fallen”, își va împrumuta imaginea pentru a fi chipul U-Power.

U-Power îl numește pe Gerard Butler ca nou ambasador global al mărcii

Butler debutează imediat în noul său rol de ambasador al mărcii. Parteneriatul de trei ani îl va vedea pe Butler să reprezinte brandul pe toate canalele media, de la reclame TV la rețelele sociale și activități de comunicare offline.

U-Power, care își consolidează și își consolidează tot mai mult strategia de comunicare în Italia și în Europa, va colabora cu Gerard Butler pentru a face lumea U-Power și principiile sale cunoscute publicului global.

Alegerea lui Butler derivă din încarnarea sa a spiritului U-Power man, puternic și viguros, dar în același timp gata să-și murdărească mâinile pentru orice nevoie. Călătoria personală și profesională a lui Butler este un exemplu minunat de rezistență și determinare și de ceea ce înseamnă să lupți pentru visele și obiectivele tale. Această aură din jurul actorului anulează distanța modelelor impecabile tipice lumii modei, creând o legătură mai profundă și mai autentică cu consumatorii brandului, bărbați și femei care lucrează în fiecare zi.

Gerard Butler se va alătura prezenței deja consolidate a Dilettei Leotta, femeie ambasadoră a mărcii și protagonistă a activităților de comunicare U-Power.

Franco Uzzeni, CEO al U-Power Group, comentează: „A-l avea pe Gerard Butler ca ambasador al mărcii nu poate decât să ne umple de mândrie. A fi reprezentat de un chip de renume mondial este o confirmare a succeselor pe care U-Power le-a atins în ultimii ani, în slujba muncitorilor. Suntem încrezători că colaborarea va fi mai mult decât fructuoasă”.

DESPRE U-POWER
U-Power Group a fost fondat de către antreprenorul Pier Franco Uzzeni în 2006, la Paruzzaro (Italia), pe baza experienței transmise de la tatăl său și acumulată apoi în 50 de ani de activitate în sectorul încălțămintei de siguranță. De atunci, Grupul a crescut pentru a deveni unul dintre principalii jucători din sector, lider pe piața italiană și europeană a încălțămintei de lucru. În ultimii ani, Grupul a intrat cu succes și pe piața îmbrăcămintei tehnice de lucru. U-Power a fost creat cu scopul de a deveni cel mai sigur și mai autentic punct de referință pentru siguranța lucrătorilor. Angajat mereu în îmbunătățirea continuă a caracteristicilor tehnice și calitative ale produselor sale, U-Power Group dorește să contribuie la îmbunătățirea calității vieții oamenilor, oferind echipamente de protecție individuală (EIP) sigure, confortabile, de înaltă performanță, cu un design atractiv.

Grupul U-Power
g.ramazzotti@barabino.co.uk

Sursa: www.realwire.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

LEONINE Studios și Wiedemann & Berg Film dezvăluie prima privire la filmul biografic Milli Vanilli GIRL YOU KNOW IT’S ADEVARAT

Will Smith, Deon Taylor, Joseph Sikora, DaBaby și alții pe covorul roșu la premiera din Los Angeles a filmului „Emancipation”