in

Trailer „Shotgun Wedding”: Jennifer Lopez conduce o comedie romantică de acțiune pentru Prime Video – Termen limită

Amazon Studios a dezvăluit un nou trailer pentru com-ul roman orientat spre acțiune Nunta cu pușcăcu Jennifer Lopez (căsătorește-te cu mine) și Josh Duhamel (The Mighty Ducks: Game Changers), care va debuta la nivel mondial pe Prime Video pe 27 ianuarie.

În Nunta cu pușcă, Darcy (Lopez) și Tom (Duhamel) își reunesc familiile adorabile, dar foarte încăpățânate, pentru nunta la destinația finală, exact când cuplul începe să se răcească. Și dacă asta nu a fost suficient de o amenințare pentru sărbătoare, deodată viețile tuturor sunt în pericol atunci când întreaga petrecere este luată ostatic. „Til Death Do Us Part” capătă apoi un sens cu totul nou, deoarece Darcy și Tom trebuie să-și salveze pe cei dragi, dacă nu să se omoare unul pe altul mai întâi.

jason mooreTimbru perfect) regizat dintr-un scenariu de Mark Hammer (Aventura de două nopți). Producătorii filmului sunt Todd Lieberman, David Hoberman, Alexander Young, Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas și Benny Medina. Distribuția sa include și Lotusul Alb fenomenul Jennifer Coolidge — care a câștigat primul ei Glob de Aur aseară pentru munca sa la serialul HBO — precum și Sonia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D’Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter, Alberto Isaac și Lenny Kravitz.

Urmărește trailerul lui Nunta cu pușcă făcând clic mai sus.Sursa: deadline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dave Franco a regizat comedia romantică din Prime Video – Deadline

VEZI: Trailerul „Familia mândră: mai tare și mai mândru”.