in

Trailer pentru filmul „Fear” (cu T.I. și Joseph Sikora)

Cine a spus că filmele de groază nu mai sunt înfricoșătoare? Trailerul noului film „FEAR” a fost lansat și este cel mai înfricoșător și mai interesant lucru pe care l-am văzut cu actorii noștri preferați!

Ceea ce este mai interesant este că îl vedem pe starul TV „POWER” Joseph Sikora împreună cu starul rap TI și starul viral King Bach într-un coșmar întortocheat. De asemenea, regizat de Deon Taylor (care a jucat într-un film, de altfel!)

Al doilea complex:

Filmul de groază psihologică apare în cinematografe pe 27 ianuarie și urmărește un grup de prieteni care se reunesc pentru un weekend atât de necesar într-un hotel îndepărtat și istoric. Sărbătoarea lor ia o turnură terifiantă, rapidă și bruscă, deoarece fiecare dintre oaspeți trebuie să-și înfrunte pe rând cea mai mare frică, datorită unei forțe puternice din interiorul hotelului.

Iată trailerul oficial și o primă privire asupra filmului…

Asigurați-vă că reveniți, deoarece vom continua să acoperim „FEAR”, care va fi lansat în cinematografe pe 27 ianuarie 2023.

poster de film FEAR

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Will Smith, Deon Taylor, Joseph Sikora, DaBaby și alții pe covorul roșu la premiera din Los Angeles a filmului „Emancipation”

O femeie din NC detaliază cine a murit după bătaie brutală în timp ce călătorea în Mexic, prietenii au spus că a murit din cauza otrăvirii cu alcool