in

Tiffany Haddish plânge după ce a aflat că a câștigat un Grammy

Tiffany Haddish a devenit foarte emoționată după ce a aflat că a câștigat un Grammy… și totul s-a întâmplat în timp ce era în direct pe platoul filmând un episod din Copiii spun cele mai ciudate lucruri.

Prin HuffPo:

Comediantul a distribuit un videoclip emoționant pe Twitter duminică, la doar câteva ore după ce a primit premiul Grammy pentru cel mai bun album de comedie pentru munca sa la „Black Mitzvah”.

În videoclip, Haddish filmează „Kids Say the Darndest Things with Tiffany Haddish” și aude în căști de la un producător câștigător de Grammy pentru care a fost nominalizată. Ea încetează să mai vorbească cu copiii pentru scurt timp și întreabă în lacrimi: „Vorbiți serioși? Chiar am câștigat?”

„Știți că o femeie de culoare nu a câștigat la acea categorie din 1986”, le spune Haddish copiilor, menționând că Whoopi Goldberg a fost ultima femeie de culoare care a câștigat premiul pentru „Whoopi Goldberg: Înregistrarea originală a spectacolului de la Broadway”.

O fetiță spune că știa, pentru că a aflat despre asta în timpul lunii istoriei negre.

Haddish continuă să-și folosească câștigul și reacția ca pe un moment de învățat: „Pot să-ți spun de ce plâng? Sunt multe drumuri accidentate prin care treci, nu? Și de multe ori simți că: „Fac ceea ce trebuie? Este suficient de bun? Sunt destul de bun la? Sunt suficient de puternic pentru a face treaba asta?’”

„Și atunci trebuie doar să crezi în tine cât mai mult posibil”, continuă ea. „Împotriva tuturor probabilităților, spui doar: „Știi ce? Voi pune cel mai bun picior înainte și voi oferi lumii tot ce am mai bun. Dreapta? Totul este posibil.”

Tiff a vorbit și despre momentul emoționant pe Instagram, scriind într-o postare:

Așa am aflat că am câștigat un Grammy! Lucram astăzi pentru @kidssaythedarndestthings difuzat foarte devreme pe @cbstv. Producătorii au decis să-mi spună că am câștigat un Grammy în timp ce le intervieveam acestor două tinere Lauren și Ava, care într-o zi vor să fie președinte al Statelor Unite ale Americii.Am fost inundat cu un astfel de a [sense] de împlinire şi uşurare. Nu știam ce să spun. Voiam doar să plâng, dar știam că îi va încurca pe copii. Așa că am decis să folosesc acel moment pentru a-mi preda și împărtăși sentimentele mele. Mulțumesc @recordingacademy pentru onoare. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil #blackmitzvah.

Vezi mai jos:

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Statuia lui MLK și Coretta Scott, „The Embrace” are reacții mixte online

Prietenul lui Cory Monteith reflectă asupra relației sale cu Lea Michele