in

Starul lui Trolls, Rolling Ray, internat în spital după ce peruca lui a luat foc (VIDEO)

Rolling Ray, senzația virală pe internet care a ajuns la faimă după ce a apărut pe Somn MTV: Troli în 2018, el a fost transportat de urgență la spital miercuri (13 ianuarie) după ce a fost implicat într-un incendiu de vreun fel.

Detaliile sunt rare, dar rapoartele de pe rețelele de socializare sugerează că peruca ei a luat foc.

Amploarea rănilor sale nu este clară, dar Ray a accesat Instagram Live pentru a împărtăși știrile și toată partea dreaptă a feței lui pare arsă grav.

„Mi-a ars toată pielea. Picioare, brațe, picioare și tot ce este între ele”, a spus ea în videoclip. „Vă iubesc pe toți și vreau să mă păstrați în rugăciunile voastre”.

Ray, care este închis într-un scaun cu rotile, a creditat un prieten că i-a salvat viața, spunând: „Dacă nu ar fi el, aș fi mort chiar acum”.

Acest ultim incident vine la puțin peste doi ani după ce Ray a apărut pe titluri după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada.

Rolling Ray a devenit o senzație pe internet acum câțiva ani, după un episod de Somn MTV: Troli pe aer, arătând o dispută între el și o altă vedetă virală numită „Camyonce”.

De atunci, Ray a strâns sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale și chiar zilele trecute, a primit o previzualizare a muzicii noi la care lucra.

Îl păstrăm pe Rolling Ray în rugăciunile noastre și sperăm într-o recuperare rapidă!

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Prietenul lui Cory Monteith reflectă asupra relației sale cu Lea Michele

Fie ca aceste 25 de secrete ale Jocurilor Foamei să funcționeze mereu în favoarea ta