in

Spike Lee dezvăluie programul de burse pentru studenții HBCU Atlanta

În efortul de a sprijini studenții din Atlanta de la Colegiile și Universitățile Historically Black (HBCU), Spike Lee a dezvăluit un program de burse inovator!

Spike Lee a colaborat cu Agenția Gersh pentru efortul AUCC

The BlackKkKlansman regizorul a colaborat cu Gersh, o agenție specializată în talent, literatură și producție, pentru a stabili programul Spike Fellows. Termen limită raportează că această inițiativă este centrată pe advocacy pentru studenți în cadrul Atlanta University Center Consortium (AUCC), format din Spelman, Clark Atlanta și Morehouse.

Programul Spike Fellows începe la sfârșitul acestei luni, iar primul val va consta din cinci studenți absolvenți. Prin The Gersh Agency, acești savanți norocoși vor avea acces la mentorat postuniversitar și stagii. În plus, ei vor primi scutire de datorii academice și angajare cu normă întreagă prin intermediul inițiativei.

Cât despre cine va conduce programul, va prelua Consiliul Jayson, șeful de cultură al lui Gersh.

Programul Spike Fellows are ca scop aducerea de talente diverse în industria divertismentului

În ceea ce privește această inițiativă, Spike a descris oportunitatea drept o „uriașă onoare”, având în vedere mai ales faptul că este absolvent de Morehouse.

„Este cu mare onoare, privilegiu și entuziasm să anunț Spike Fellows în asociere cu partenerii mei The Gersh Agency și AUCC.”

În plus, Spike Lee a remarcat că s-a angajat întotdeauna să „aducă cât mai mulți oameni de culoare și de culoare” în industrie. Acum este capabil să îndeplinească această misiune de lungă durată.

„De la salt, de la bun început, am știut când (nu dacă) am deschis o crăpătură în ușă, aduceam atât de mulți oameni de culoare și maro cu mine în fața și în spatele camerei.”

Spike Lee vrea să continue moștenirea HBCU: „Fapte, nu cuvinte”

Spike a analizat apoi experiențele familiei sale și a spus că are cunoștințe „de primă mână” despre puterea pe care o dețin HBCU. În special, bătrânii săi educați în HBCU l-au învățat „deseori” puterea de a acorda prioritate acțiunii față de cuvinte.

„Sunt ceea ce sunt datorită bunicii și mamei mele, care sunt ambele absolvente a Colegiului Spelman. Sunt ceea ce sunt datorită bunicului și tatălui meu, care sunt amândoi absolvenți ai Morehouse. Este în campusurile Spelman și Morehouse unde s-au cunoscut, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. După cum mi-au spus adesea bătrânii, „Fapte, nu cuvinte””.

În urma Consiliului Jayson, un alt absolvent al HBCU, a remarcat că programul este un semn al „angajamentului lui Gersh și Spike de a crește oportunitățile pentru absolvenții AUCC”.

„M-am alăturat lui Gersh pentru a conduce sarcina în identificarea oportunităților puternice și definirea momentelor pentru a promova competența culturală și a accelera impactul social. Ca absolvent al HBCU, sunt extrem de mândru de Gersh și Spike pentru angajamentul lor față de oportunitățile în creștere pentru absolvenții AUCC.

Felicitari lui Spike Lee și The Gersh Agency pentru că au oferit această oportunitate studenților HBCU Atlanta!
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

NBA YoungBoy, Kodak Black Squash Beef pe FaceTime

Carey Mulligan este însărcinată cu al treilea copil