in

SoHo Karen Miya Ponsetto a fost arestată pentru că a agresat un adolescent de culoare și l-a acuzat în mod fals că i-a furat iPhone-ul

Au reușit în sfârșit!

La aproape două săptămâni după ce un videoclip viral arăta o femeie agresând un băiat de culoare în vârstă de 14 ani, după ce l-a acuzat în mod fals că i-a furat iPhone-ul la un hotel din zona SoHo din New York, acea femeie în cauză a fost arestată.

TMZ raportează că Miya Ponsetto, în vârstă de 22 de ani (alias „SoHo Karen”), a fost luată în custodia poliției joi (7 ianuarie) într-un efort comun al județului Los Angeles și NYPD și este de așteptat să fie acuzată de tentativă de jaf. .

NYPD l-a căutat pe Ponsetto încă de când a apărut un videoclip care o arată atacând un fiu de 14 ani al trompetistului câștigător al premiului Grammy Keyon Harrold, pe care l-a acuzat că i-a furat telefonul mobil la hotelul Arlo SoHo din New York.

Videoclipul, postat inițial pe paginile de socializare ale lui Harrold, arăta un Ponsetto foarte agresiv care încerca să ia telefonul băiatului în timpul atacului pentru că el credea că este al lui.

„Această persoană, citat după citat, „și-a pierdut” iPhone-ul și se pare că fiul meu l-a dobândit prin magie, ceea ce este pur și simplu ridicol”, a subtitrat Harrold materialul.

„Acest incident a durat încă cinci minute, în timp ce mi-am protejat fiul de acest nebun. M-a zgâriat; s-a îndreptat spre el și l-a apucat. Si un copil!!! Acum uita-te din nou.

Ponsetto ar fi fugit în California la scurt timp după incidentul din 26 decembrie și s-a culcat cu mama ei, dar a fost văzut în fața unui McDonald’s chiar săptămâna trecută.

Nici aceasta nu este prima confruntare a lui Ponsetto cu legea.

Ea a fost arestată de două ori în 2020, inclusiv o arestare în septembrie pentru DUI, conducere cu permisul suspendat și nerespectarea benzilor de circulație și o arestare în februarie la un hotel din Beverly Hills pentru beție publică cu mama ei.

Cât despre tânărul de 14 ani care l-a agresat, Keyon Harold Jr., tatăl său spune că el și mama băiatului caută terapie pentru traume pentru fiul lor.

Avocatul lui Ponsetto a spus că nu era rasist când l-a atacat pe băiat, ci doar suferea un „atac de anxietate” în acel moment.

În ceea ce privește telefonul ei, acesta a fost găsit ulterior într-un Uber și i-a fost returnat.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fie ca aceste 25 de secrete ale Jocurilor Foamei să funcționeze mereu în favoarea ta

Sora Wives Stunner: Paedon Brown o acuză pe Meri de ABUZ