in

Se presupune că ai avut o nuntă secretă cu Bianca Censori

Tu e din nou un fel de bărbat căsătorit! Potrivit unui extensia tmz exclusiv, creatorul Yeezy s-a căsătorit cu un angajat al mărcii sale. Presupusa mireasă Bianca Cenzoria colaborat cu Yeezy ca designer de arhitectură „pentru multi ani.”

Pentru TMZ, Ye și Censori au organizat o ceremonie privată pentru a sărbători unirea lor. Cu toate acestea, de vineri (13 ianuarie), presupusul cuplu nu a depus un certificat de căsătorie. Asta înseamnă că căsătoria probabil nu este încă legală, au spus sursele extensia tmz Tu și Bianca ați găzduit „ca o ceremonie de nuntă”.

West a fost văzut pentru prima dată când Censori a intrat în Waldorf Astoria Beverly Hills duminică (8 ianuarie). Fotografiile cu ei conducând în Maybach-ul lui, zâmbind larg și intrând în hotelul din Los Angeles au marcat prima dată când Ye a fost văzut în public în câteva săptămâni. Bianca și Ye au împărțit o masă împreună la hotel.

Bianca nu pare să aibă rețele sociale. Cu toate acestea, mai multe pagini de socializare, care se pare că o uzurmă, au început să circule imagini, inclusiv „întâlnirea cinei”.

Din nou în lumina reflectoarelor cu Bianca Censori după săptămâni de absență din ochii publicului

Ieșirea ta cu Bianca l-a readus în ochii publicului după ce a tăcut pe rețelele de socializare. Fostul ei consilier financiar, Thomas St. John, și-a exprimat recent îngrijorarea cu privire la „dispariție” după ce nu l-a găsit în decurs de câteva săptămâni. St. John încerca să-l găsească pe Ye să-l dea în judecată pentru 4,5 milioane de dolari pentru presupusa neplată. Fostul manager de afaceri i-a numit pe Ye și Yeezy LLC drept inculpați în proces.

Între timp, Bianca nu este prima doamnă prietenă pe care am văzut-o distrându-te de când Kim Kardashian a cerut divorțul în 2021, pe care l-au finalizat în noiembrie 2022. Ați etalat romanțe foarte mediatizate, dar scurte, cu Julia Fox și Chaney Jones. De asemenea, a fost văzut cu modelul Irina Shayk în Franța în 2021. Deși niciuna dintre aceste întâlniri nu a dus la zvonuri despre o nuntă secretă.

Până în prezent, nu există fotografii cu presupusa nuntă care circulă, iar Ye nu a revendicat nunta online. Vestea noii iubiri vine după un an greu de pierderi.

El plănuiește să-i plătească lui Kim 200.000 de dolari lunar drept întreținere pentru cei patru copii ai lor, chiar și după pierderea raportată a statutului său de miliardar. Vă veți aminti că West a pierdut mai multe oferte legate de Yeezy în a doua jumătate a anului 2022, inclusiv parteneriate cu Gap, Balenciaga și Adidas. În noiembrie, el a dezvăluit că IRS îi va îngheța 75 de milioane de dolari din numerar din cauza unei datorii de 50 de milioane de dolari.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nancy Pelosi îi mulțumește lui George Floyd pentru că și-a „sacrificat” „viața pentru dreptate”

Chet Hanks și-ar fi amenințat fostul și i-a spus că este „doar o cățea neagră din ghetou”, videoclipul arată o luptă fizică