in

Se pare că o femeie din Dallas este în stare critică după ce a participat la provocarea cu cutia de lapte

Cu excepția cazului în care locuiți sub o stâncă, aproape toată lumea și mama lor au auzit de cea mai recentă tendință pe internet… Milk Crate Challenge.

Rețelele de socializare au fost într-o frenezie, utilizatorii care postează videoclipuri cu ei înșiși și cu alții făcând provocarea ridicolă, în cea mai mare parte terminând cu participanții care cădeau din lăzi și se prăbușesc dureros de podea.

https://www.youtube.com/watch?v=fCX37_loy7I

Deși pare să fie totul distracție și jocuri, provocarea este de fapt foarte periculoasă și poate duce la răni grave.

Se pare că o femeie din Dallas este în stare critică după ce a acceptat provocarea și există zvonuri că ar putea să nu supraviețuiască.

Filmările cu femeia care face provocarea o arată căzând din lăzi și aterând cu capul înainte pe betonul din fața unei benzinării.

După cădere, femeia zace fără viață pe pământ în timp ce paramedicii încearcă să o trateze. În videoclip, se aude un trecător țipând și spunând că femeia sângera abundent din cap.

Urmărește videoclipul aici:

https://www.youtube.com/watch?v=gEpejgdx7C0

De asemenea, se spune că femeia a făcut provocarea pentru cinci dolari.

Celebrități, inclusiv rapperii Blueface și DDG, au participat, de asemenea, la Milk Crate Challenge și au postat videoclipuri cu ei care au finalizat-o cu succes.

Rapperul Lil Boosie a organizat chiar și o competiție Milk Crate Challenge la conacul său din Atlanta, oferind oricui care putea să urce și să coboare cutii de 4.000 de dolari.

Dacă ești lipsit de bani, Milk Crate Challenge poate fi foarte tentantă… dar să ajungi cu oase rupte sau într-un sicriu nu este chiar așa.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Și mai multe documente confidențiale găsite la domiciliul președintelui Biden

3 moduri de a-ți începe ziua concentrat, potrivit Health Coach Koya Webb