in

O femeie din NC detaliază cine a murit după bătaie brutală în timp ce călătorea în Mexic, prietenii au spus că a murit din cauza otrăvirii cu alcool

Zilele astea chiar trebuie să fii atent pe cine numești prieteni…

Imaginile șocante cu o femeie din Carolina de Nord bătută până la moarte de așa-zișii ei „prieteni” au făcut furori în rețelele de socializare.

Shanquella Robinson, în vârstă de 25 de ani, a făcut prima pagină a ziarelor după ce nu a mai venit cu viață acasă dintr-o excursie la Cabo, Mexic, cu un grup de prieteni.

Familiei lui Robinson i s-a spus că ea a murit de otrăvire cu alcool pe drum, dar noi imagini care apar online ar putea arăta altfel.

În videoclip, Shanquella poate fi văzută luând mai multe lovituri de la o altă femeie. Pe tot parcursul videoclipului, ea este văzută cu capul în jos, în timp ce este atacată cu cruzime în mod repetat.

Iată câteva lucruri de știut despre moartea lui:

Familiei lui Shanquella i s-a spus că a murit de otrăvire cu alcool

Părinții lui Shanquella, Bernard și Salamondra Robinson, au spus că a părăsit Charlotte pentru o excursie la Cabo, Mexic, cu un grup de prieteni pe 28 octombrie. Shanquella nu a fost niciodată văzută în viață după acea călătorie. Părinților ei li s-a spus că a murit de otrăvire cu alcool.

„Am vorbit cu ea vineri seara când lua cina și nu am mai vorbit niciodată cu ea”, a spus doamna Robinson pentru WBTV. „Sâmbătă seara, au sunat și au spus că nu se simte bine și că vor lua un medic. Și când au sunat, doctorul nu sosise încă, dar ei
a spus că a avut otrăvire cu alcool.

O autopsie a relevat că acesta a suferit o leziune la coloana vertebrală

Părinții Shanquellei nu sunt de acord cu povestea prietenilor ei că ea a murit de otrăvire cu alcool, după ce o autopsie a constatat că a suferit o leziune a coloanei vertebrale.

„După ce au spus că a fost otrăvire cu alcool, am primit raportul autopsiei joi și spunea că i-a fost rupt gâtul și că avea un spasm la spate, avea o fisură, măduva spinării [cracked]Părinții lui Shanquella au spus WBTV. „Asta a dus totul la un alt nivel pentru că însemna că cineva a atacat-o”.

Prietenii lui Shanquella i-au mințit părinții cu privire la evenimentele care au dus la moartea ei și au spus povești contradictorii.

Se spune că Shanquella a plecat într-o călătorie în Mexic împreună cu cel mai bun prieten al ei Khalil Cooke și cu alți cinci. Numele celorlalte cinci persoane din călătorie au fost făcute publice ulterior: Malik Dyer, Wenter Donovan, Alysse Hyatt, Daejhanae Jackson și Nazeer Wiggins.

Potrivit rapoartelor, cea mai bună prietenă a lui Shanquella, Kahlil Cooke, a fost în contact cu familia ei și a fost cea care a dezvăluit că a suferit de otrăvire cu alcool, care a dus la moartea ei tragică.

După ce s-a întors acasă din călătorie cu ceilalți, Kahlil a mers și ea la casa familiei Shanquella împreună cu alte două femei care erau în călătorie, Wenter Donovan și Daejhanae Jackson. Toți trei le-au spus familiei Shanquellei că ea a murit de otrăvire cu alcool.

„Când Khalil s-a întors la casa Salamondra, i-a adus cu el pe Wenter Donovan și Daejhanae Jackson, două dintre cele trei fete care erau cu ei în Mexic”, a raportat The North Carolina Beat. „Donovan și Jackson i-au spus Salamondrei și familiei ei aceeași poveste pe care Khalil le-a spus-o, Shanquella a murit de otrăvire cu alcool”.

Cu toate acestea, familia lui Shanquella primise apeluri de la o sursă anonimă care raporta că a avut loc o ceartă în timpul călătoriei lor în Mexic în care a fost implicată Shanquella.

„Când Khalil a adus fetele acasă la mama mea, am început să primim telefoane că se certau și o agreau pe sora mea. Le-am întrebat dacă este adevărat și au spus „NU” și că nu era nimeni să se ceartă deloc.” a spus mama lui Shanquella, Salamondra Long.

Long a mai spus că niciunul dintre prietenii lui Shanquella care au plecat în călătorie nu a spus aceeași poveste cu privire la moartea ei, ceea ce face cauza morții și mai discutabilă.

„Nimeni nu a spus aceeași poveste, așa că oricum n-am crezut niciodată”, a spus ea.

Au apărut noi imagini video în care Shanquella este agresată de o altă femeie care a plecat în călătorie.

Înregistrările o arată pe Shanequella Robinson fiind atacată cu brutalitate într-o cameră de hotel a ajuns pe rețelele de socializare.

În timp ce a primit mai multe lovituri în cap și a fost aruncată prin cameră, Shanquella părea neputincioasă și incapabilă să se apere în filmările înregistrate în timpul călătoriei la Cabo, Mexic.

Se aude femeia care o atacă pe Shanquella strigând „Ridică-te!” în timp ce un bărbat care înregistrează videoclipul se aude spunând „Luptă, măcar fă ceva!”

Rețelele de socializare au dezvăluit ulterior că atacatorul lui Shanquella a fost Daejhanae Jackson, care și-a șters de atunci pagina de Facebook și alte platforme de social media.

Pe pagina ei de LinkedIn acum ștearsă, Daejhanae Jackson s-a identificat ca un aspirant profesionist din domeniul sănătății.

Shanquella Robinson a fost un antreprenor mândru

Potrivit familiei Shanquella, ea era binecunoscută pentru afacerea ei cu împletirea părului.

Ultima dată când mama ei Salamondra Robinson a spus că a vorbit cu fiica ei, ea a dezvăluit că îi plăcea călătoria ei la Cabo și că o iubește.

„A spus că au un bucătar. Se pregăteau să mănânce. Mâncau tacos sau o salată sau… ceva și am spus: „OK. Te iubesc. Vă doresc o noapte bună și voi vorbi mâine”, a spus Salamondra reporterilor.

Rețelele de socializare solicită dreptate pentru Shanquella Robinson.

După ce videoclipul cu bătaia lui Shanquella a apărut online, utilizatorii rețelelor de socializare și-au exprimat tristețea și dezgust la moartea lui.

„Este atât de descurajator. Vă rugăm să fiți atenți la cine numiți un prieten și la cine faceți excursii cu! Un prieten gelos este mai rău decât un inamic cunoscut. Acestea ‘prietenii sunt principalele intrigi împotriva ta. Rugăciuni către familia și cei dragi lui. Mă rog să primească niște răspunsuri, închidere și dreptate”, a scris un utilizator al rețelei sociale.

Un alt utilizator a scris: „Este sfâșietor și neiertător, îl implor pe US Marshall să intervină asta, trebuie să-i bântuie pe toți pentru tot restul vieții.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Trailer pentru filmul „Fear” (cu T.I. și Joseph Sikora)

Whoopi Goldberg a fost suspendat de la „The View” timp de două săptămâni din cauza comentariilor despre Holocaust