in

O cronologie a ceartei Teresei Giudice cu Joe și Melissa Gorga

În episodul ei din 22 decembrie Pe ecran podcast, a dezvăluit Melissa ca fiind fiica ei Antonia, 17 ani, s-a ocupat de tot haosul familiei. Și spre surprinderea vedetei, ea a spus că fiica ei este pur și simplu „nemergătoare” de toate acestea.

„Este atât de nebunesc că este atât de lipsită de drame, de parcă aproape chicotea la dramă, de parcă râde de mine”, a explicat Melissa. „Va râde de mine și va spune: „O, mamă, te rog”. De exemplu, nu este supărată că nici măcar verii ei nu i-au urmărit părinții pe Instagram, ci doar a spus: „Știi ce, mamă? Nu e problema ta, a lor.”

Melissa a remarcat, de asemenea, că creșterea în televiziunea reality poate fi ajutat-o ​​pe Antonia, precum și pe copiii ei și ai lui Joe. Gino15, și Joey12: Învață să faci față conflictelor „într-un mod calm”.

„Cred că a observat, de asemenea, unele situații și lucruri prin care am trecut și eu, și cum le gestionez și calmul din cameră în loc de haos”, a spus Melissa, „și cred că a învățat din asta. Și asta ar putea la fel de bine să fie doar personalitatea ei”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

În lumea privată a gravidei Naomi Osaka, în afara terenului de tenis

Ce crede Christina Hall despre copiii ei pe urmele mamei lor