in

Mesaje tulburătoare despre care se presupune că le-a trimis Andrew Tate ies la iveală

Pe măsură ce Andrew Tate continuă să fie reținut în România sub acuzația de viol și trafic de persoane, se pare că schimburile din trecut revin să-l bântuie.

Potrivit unui nou raport al Viciuo femeie – la care se face referire cu pseudonimul „Amelia” – a acuzat-o pe controversata personalitate a internetului că a violat-o în noiembrie 2013. În ciuda unor acuzații similare din partea altor două persoane, autoritățile au refuzat în cele din urmă să tragă în judecată.

În cadrul anchetei, mesajele text și vocale tulburătoare pe care Andrew le-ar fi trimis au fost dezgropate și pictează o imagine întunecată.

Mesajele WhatsApp par să-l arate pe Andrew Tate spunând „Iubire”.[s] Viol’

Viciu a obținut mesajele de la „Amelia”, care susține că au început la scurt timp după incidentul în cauză. Într-un mesaj trimis prin WhatsApp, Andrew ar fi scris: „Îmi place să te violez. Și să văd cum mă lași încă să dezbat dacă este o idee bună sau nu.

Tate a mai scris: „Monștrii sunt monștri” înainte de a scrie: „Când ești sub degetul mare, fac ce vreau”.

Cât despre notele vocale, una a inclus pe Andrew spunând: „Uiți exact cât de norocos ai fost să mă lași să te trag”.

„Sunt unul dintre cei mai periculoși bărbați de pe această planetă. Uneori uiți exact cât de norocos ai fost să mă lași să te trag.

Un altul a constat în faptul că Tate a recunoscut că „a iubit al naibii cât de mult [she] l-am urât.

„Sunt o persoană rea? Pentru că cu cât nu ți-a plăcut mai mult, cu atât mi-a plăcut mai mult. Mi-a plăcut cât de mult l-ai urât. M-a aprins. Pentru că sunt așa? Cum se face?”

Puteți asculta acest audio mai jos.

În ceea ce privește decizia de a nu urmări penal, „Amelia” spune că autoritățile și-au cerut scuze și a spus că în cele din urmă chestiunea sa rezumat la „faptul că există un pic de îndoială în caz”.

Mai trebuie să adăugăm că avocatul lui Andrew Tate a refuzat să comenteze aceste „vechi acuzații”, acestea fiind mai concentrate pe situația din România.

Candace Owens este de partea lui Andrew Tate, spune că procurorii „au făcut-o intenționat”

La scurt timp după ce acest raport a început să capete popularitate, a început să circule un clip cu Candace Owens care își împărtășește gândurile despre situația lui Andrew.

Videoclipul a început cu Candace reunind modul în care a cunoscut-o inițial pe controversata vedetă, înainte de a spune că fosta ei asistentă, care „se întâmplă să fie român”, l-a numit pe Andrew „proxeneț în România”.

Cu toate acestea, Candace avea o altă părere despre Tate.

„Părerea mea este că nu cred că Andrew Tate este un violator. Eu nu. Cred că de asta le place oamenilor să acuze bărbații când încearcă să-i doboare.

Ea a continuat spunând că și femeile „au contribuit la asta”.

„Poți să nu fii de acord cu stilul de viață al lui Andrew Tate, în timp ce recunoști că femeile care au avut de-a face cu el… au contribuit și ele la asta. Au făcut-o în mod intenționat – știau în ce se bagă.

El a adăugat: „Așa numești tu un schimb”.

Ce părere aveți despre situația lui Andrew Tate?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Brilliant: Interviu cu David Popovici (@TVR1)

NeNe Leakes arată noul iubit Nyonisela Sioh la petrecerea de naștere (FOTOGRAFII)