in

LEONINE Studios și Wiedemann & Berg Film dezvăluie prima privire la filmul biografic Milli Vanilli GIRL YOU KNOW IT’S ADEVARAT

  • Actorii principali sunt Tijan Njie ca Robert Pilatus si Elan Ben Ali ca Fabrice Morvan
  • Matthias Schweighöfer îl interpretează pe Frank Farian, producătorul Milli Vanilli
  • Scriitorul și regizorul este regizorul premiat Simon Verhoeven
  • Produs de Quirin Berg și Max Wiedemann, producători ai serialului original THE LIVES OF OTHERS, câștigător al Premiului Oscar®, de două ori nominalizat la Premiul Oscar® NEVER LOOK AWAY și inovatorul serial original Netflix DARK

Los Angeles, 1 septembrie 2022 – Majorul european LEONINE Studios dezvăluie o primă privire asupra filmului biografic internațional GIRL YOU KNOW IT’S TRUE, produs de Wiedemann & Berg Film.

După un an de casting intens în cinci țări, nou-veniții Tijan Njie din Germania și Elan Ben Ali din Franța vor juca rolurile principale ale liderilor Milli Vanilli Robert Pilatus și Fabrice Morvan, duo-ul emblematic pop și R&B. Matthias Schweighöfer („Oppenheimer” de Christopher Nolan, „Heart of Stone”, „Army of the Dead”) îl interpretează pe producătorul muzical german Frank Farian. Distribuția îl mai include pe Graham Rogers („Ray Donovan”, „The Kominsky Method”, „Agraphical”) ca asistentul american al lui Milli Vanilli, Todd, și Bella Dayne („Humans”, „Troy – Fall of a City”) ca Milli, Mâna dreaptă a lui Farian.

LEONINE Studios și Wiedemann & Berg Film dezvăluie prima privire la filmul biografic Milli Vanilli GIRL YOU KNOW IT’S ADEVARAT

Filmul se concentrează pe povestea adevărată a scandalului notoriu care a implicat dansatorii Robert Pilatus și Fabrice Morvan, ascensiunea la faimă la sfârșitul anilor 1980 ca fenomenul pop Milli Vanilli. Orchestrați de producătorul muzical Frank Farian, aceștia au devenit vedete globale cu trei hituri numărul 1. 1 în SUA. Dar doar un mic cerc de persoane din interior știu că duo-ul nu cântă, ci sincronizează vocile altor doi artiști. La apogeul faimei lor, Milli Vanilli câștigă premiul Grammy, dar situația din culise se înrăutățește și presiunea asupra Rob și Fab crește. Când adevărul este dezvăluit, ei se uită în abis în timp ce lumea este martoră la unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria muzicii.

Regizorul premiat Simon Verhoeven regizează, pe baza scenariului său original, GIRL YOU KNOW IT’S TRUE. Quirin Berg și Max Wiedemann, producători ai seriei THE LIVES OF OTHERS, de două ori nominalizate la Oscar®, NEVER LOOK AWAY și inovatorul serial original Netflix DARK, produc. Producătorul Kirstin Winkler („2012”, „10.000 BC,” „Anonymous”) supraveghează producția.

Fotografiile principale au loc la Munchen și Berlin (Germania), Cape Town (Africa de Sud) și Los Angeles (SUA). Filmările se vor încheia în decembrie 2022. Filmul urmează o adevărată abordare lingvistică și este filmat aproape în întregime în limba engleză. Titlul face ecoul hitului lui Milli Vanilli din 1989, GIRL YOU KNOW IT’S TRUE, scris inițial de grupul american de hip-hop Numarx și interpretat ulterior de producătorul muzical de succes Frank Farian.

Membrul Numarx Kevin Liles, legendarul co-fondator și CEO al companiei muzicale 300 Entertainment, este producător executiv alături de co-producătorii Simon Verhoeven, Frank Farian și Stefan Gärtner. Producătorii asociați sunt Jasmin Davis, fiica regretatului John Davis, și Brad Howell, care au fost adevăratele voci ale lui Milli Vanilli și consilieri neprețuiți pentru dezvoltare. Carmen Pilatus, sora regretatului Rob Pilatus, fostul asistent al lui Milli Vanilli, Todd Headlee, și Ingrid Segieth aka Milli, mâna dreaptă a lui Frank Farian, sunt, de asemenea, producători asociați.

Scriitorul-regizorul Simon Verhoeven spune: „Fata ce știi că este adevărat este convingător la multe niveluri. Nu numai că relatează ascensiunea spectaculoasă a doi oameni defavorizați care au atins apogeul afacerii spectacolului într-o vară, dar oferă și o privire fascinantă din culise asupra acelei iluzorii lumi a faimei și a mașinațiunilor ei uneori tragice și nemiloase. Personal, cred că Rob și Fab nu meritau să fie singurii țapi ispășitori ai acestui scandal.”

Quirin Berg, Chief Creative Officer și Chief Production Officer al LEONINE Studios: „GIRL YOU KNOW IT’S TRUE vine din inima unui deceniu în care MTV și-a plantat steagul pe Lună și am putut să vedem muzica, nu doar să o auzim. Filmul nostru îi celebrează pe Rob și Fab și ceea ce au realizat cu Milli Vanilli și, în același timp, scenariul fantastic al lui Simon surprinde, de asemenea, complexitatea și dimensiunea tragică care au intrat în el. Oferă nu numai o perspectivă extrem de distractivă asupra istoriei, ci și un strat de reflecție critică care pune multe întrebări care par mai relevante astăzi ca niciodată. A fost nevoie de mulți ani pentru a asigura drepturile muzicale și este o piatră de hotar să vedem acest proiect în producție acum.”

Filmul este produs de LEONINE Studios și Wiedemann & Berg Film, în coproducție cu Sentana Film, SevenPictures și Mediawan. Producția este susținută financiar de German Federal Film Fund (DFFF), FilmFernsehFonds Bayern, German Federal Film Board (FFA), Medienboard Berlin-Brandenburg, MFG Baden-Württemberg și Bayerisches Staatsministerium für Digitales. Toate drepturile aparțin studiourilor LEONINE.

Independent de lungmetrajul LEONINE Studios, compania americană de divertisment MRC produce un documentar despre Milli Vanilli, regizat de Luke Korem. Korem este, de asemenea, producător prin Keep on Running Pictures. Producători sunt și Bradley Jackson și Fulwell 73. Hanif Abdurraqib va ​​fi producător executiv. Quirin Berg, Max Wiedemann, Simon Verhoeven și Kirstin Winkler sunt, de asemenea, producători asociați ai acestui proiect documentar.

Apăsați contacte:
Theo Dumont, Alta Global Media
E-mail: theo@altaglobalmedia.net

Wiebke Doehla
Șef al relațiilor publice pentru Fiction Wiedemann & Berg Film și LEONINE Studios
tel. +49 (0)89 999513 – 0
E-mail: w.doehla@wb.film

Sursa: www.realwire.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Carey Mulligan este însărcinată cu al treilea copil

U-Power îl numește pe Gerard Butler ca nou ambasador global al mărcii