in

În lumea privată a gravidei Naomi Osaka, în afara terenului de tenis

„Mi-a plăcut foarte mult să fiu pe teren pentru prima dată după mult timp”, a spus Osaka Se după. „Am o nouă perspectivă și sunt atât de recunoscător că am această carieră și platformă. De asemenea, sunt foarte energic și motivat.”

Reflectând la cât de departe a ajuns de când și-a făcut public luptele, a spus ea oameni în aprilie anul trecut, „Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să încerc să fiu prezent în fiecare moment. Este ușor să pierzi notorietatea cât de departe ai ajuns, dar am prioritizat încercarea de a trăi momentul și de a te bucura de călătorie.”

Iar moralul lui a rămas ridicat pe măsură ce anul trecea, jocul pe Twitter pe 30 iulie„Tocmai mi-am citit vechile notițe de anul trecut… wow, acum sunt cu totul altă persoană” e pe 4 august„Sunt cu adevărat în pace cu mine însumi. Nu credeam că mă voi simți vreodată așa, este destul de fascinant lol.”

El și-a canalizat, de asemenea, o parte din binemeritata sa înțelepciune într-o carte pentru copii, Cum joacă campioniipostând o poză cu cățelușa ei Butta care pare să scaneze paginile viu colorate.

„Pentru mine, îmi amintesc că am fost cu adevărat inspirat de cărțile din copilărie”, i-a explicat Osaka lui Roberts. Extensie GMA luna trecută, „deci sperăm că transmiterea acestui sentiment către generația următoare este cu adevărat tare”.

Și se dovedește că următoarea generație vine, gata să arate terenul de tenis – sau librăria – și să spună: „Aceasta este mama mea”.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Carey Mulligan este însărcinată și așteaptă copilul nr. 3 cu Marcus Mumford

O cronologie a ceartei Teresei Giudice cu Joe și Melissa Gorga