in

Fiica lui SC News Anchor dezbatere rasistă filmată

Fiica adolescentă a unei prezentatoare de știri locale populare din Greenville, Carolina de Sud a lansat recent o dezgustă dezgustător de rasistă și homofobă… și totul a fost surprins într-un videoclip care de atunci a devenit viral pe rețelele de socializare.

Videoclipul, care a apărut pentru prima dată online miercuri după-amiază (12 ianuarie), o arată pe Gracie Wood, fiica prezentatoarei de știri WSPA Channel 7, Amy Wood, printre „prieteni” care spun lucruri îngrozitoare, cum ar fi pledând pentru eliminarea „mexicanului și Orientului Mijlociu”. . pentru că „tot ce fac ei este să omoare oameni”.

Când cineva a întrebat despre gândurile absolventului de liceu despre africani, el a strigat din răsputeri: „Omoară-i!” și a sugerat că puterile „au aruncat în aer întregul continent al Africii!”.

Când a fost întrebată ce simțea despre nemți, fiica reporterului a remarcat: „Sunteți cu toții naziști, dar din moment ce îi urăști pe toți homosexualii și negrii, îi susțin” înainte de a da „salut nazist” și a striga „Bună Hitler!”.

Gracie a continuat: „Sincer, Hitler a fost un om de calitate. Și a plecat pe drumul cel bun sinucidându-se. Simt că prefer să mă sinucid decât să fiu împușcat mort de un pluton de execuție.

Și cireașa de pe tortul rasist a fost când cineva a întrebat-o care este cuvântul ei favorit N, ea a răspuns… ei bine, sunt sigur că probabil că poți ghici ce este până acum. (Alerta spoiler: este „n *****” cu r tare.)

Urmăriți filmările tulburătoare de mai jos (AVERTISMENT ACTIV: RASISM, HOMOFOBIE, ANTISEMITISM):

Nu este clar când sau unde a fost înregistrat videoclipul, dar se pare că cineva a filmat dezvăluirea rasistă și homofobă a micuței Gracie fără știrea ei… ceea ce înrăutățește situația pentru că s-ar părea că ea a spus toate aceste lucruri absurde pentru că s-a simțit suficient de confortabil pentru a le face. asa de.

Când Gracie Wood nu aruncă retorică rasistă homofobă printre „prieteni”, se pare că îi place să-și petreacă timpul liber înregistrând muzică. Tocmai a lansat acum câteva luni un single numit „You Ain’t My Boo”.

Amy Wood a anunțat cu mândrie lansarea noului single al fiicei sale în septembrie, lansând live pe pagina ei de Facebook, care are peste 130.000 de urmăritori.

Nici Gracie, nici Amy, nici WSPA News Channel 7 nu au lansat o declarație despre videoclipul scurs care o arată pe Gracie ca o persoană teribilă, dar cu siguranță par să fie conștienți de existența sa, deoarece toate paginile de socializare ale lui Gracie au fost șterse de atunci.

Amy Wood găzduiește buletinele de știri de la prânz, 16:00, 17:00 și 18:00 pentru WSPA Channel 7 News din Greenville, SC. ​​În 2016, a fost desemnată „Ancora anului” de către Asociația Radiodifuzorilor din Carolina de Sud , un premiu pe care îl primise anterior în 2012.

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.

Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alexia Nepola o numește pe Marysol Patton o „cățea falsă” și o „persoană rea”, în timp ce disputa cu Real Housewives din Miami se încinge!

Brilliant: Interviu cu David Popovici (@TVR1)