in

Fie ca aceste 25 de secrete ale Jocurilor Foamei să funcționeze mereu în favoarea ta

22. Deși inițial a fost atașat să regizeze continuarea, Gary Ross a ieșit din franciză în aprilie 2012, invocând programul compact ca factor decisiv.

„Ca scriitor și regizor, pur și simplu nu am timpul necesar să scriu și să pregătesc filmul pe care mi-am dorit să îl fac din cauza programului de producție strâns și strâns”, a spus el într-un comunicat. Francis Lawrence avea să fie angajat să regizeze restul filmelor.

23. Nepoții din viața reală ai lui Lawrence au avut roluri mici, dar esențiale în epilogul final al filmului.

„Ei i-au jucat pe copiii mei în scena pe care am filmat-o, așa că a fost o închidere incredibilă pentru acest personaj pe care l-am iubit de atâția ani să-mi am familia acolo, familia mea de sânge, trebuie să-mi iau rămas bun de la amândoi.” spuse vedeta Vanity Fair.

24. Lawrence a câștigat un loc în Billboard Hot 100 cu interpretarea ei a „The Hanging Tree” în Mockingjays – Partea 1.

25. Taylor SwiftAm co-scris două melodii, „Safe & Sound” și „Eyes Open”, pentru filme, iar superstarul a povestit Piatra de rulare„Este destul de intens să scriu despre viața mea, despre luptele mele. A fost aproape ca o vacanță să scriu din punctul de vedere al altcuiva”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Starul lui Trolls, Rolling Ray, internat în spital după ce peruca lui a luat foc (VIDEO)

SoHo Karen Miya Ponsetto a fost arestată pentru că a agresat un adolescent de culoare și l-a acuzat în mod fals că i-a furat iPhone-ul