in

Dave Franco a regizat comedia romantică din Prime Video – Deadline

Prime Video a lansat primul trailer și o dată de premieră pe 10 februarie pentru rom-com Cineva pe care l-am cunoscutmarcând al doilea lungmetraj al regizorului devenit actor Dave Franco.

Primul videoclip

Noul proiect al lui Franco reprezintă a patra sa colaborare cu soția Alison Brie, după debutul său regizoral Chiriași filme Artistul dezastrului Și The Little Hours, în care au apărut amândoi. Doamna principală este producătoarea de televiziune Ally (Brie), dependentă de muncă, care se confruntă cu un eșec profesional major, care o face să alerge spre confortul orașului ei natal. Ally petrece o seară în vârtej amintindu-și prima ei dragoste, Sean (Nesigureste Jay Ellis) și începe să pună la îndoială totul despre persoana în care a devenit. Lucrurile devin și mai confuze când află că Sean se căsătorește cu Cassidy (Medicamentlui Kiersey Clemons), a cărui încredere și credințe creative îi amintesc lui Ally de cine a fost ea.

Scris de Franco și Brie, Cineva pe care l-am cunoscut De asemenea, îi are în distribuție pe Haley Joel Osment, Danny Pudi, Julie Hagerty și Amy Sedaris. Urmărește trailerul filmului făcând clic mai sus.Sursa: deadline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mama lui Loren Brovarnik amenință că o va bate în luptă după 90 de zile!

Trailer „Shotgun Wedding”: Jennifer Lopez conduce o comedie romantică de acțiune pentru Prime Video – Termen limită