in

Chrissy Teigen și John Legend întâmpină copilul: „Ce zi binecuvântată”

„Chrissy Teigen și John Legend sunt din nou părinți.

La doar câteva ore după ce a venit cel mai recent copil al lor, Legend a dat vestea incitantă unei mulțimi adunate pentru un concert privat.

„Ce zi binecuvântată”, a spus cântăreața, potrivit revistei People.

Artistul a adăugat că, deși „nu a dormit prea mult”, s-a simțit „energizat” după „a petrecut mult timp în spital” pe 13 ianuarie, ziua în care s-a născut copilul.

Nu a fost o călătorie ușoară pentru Teigen și Legend să ajungă aici.

Celebrul cuplu a pierdut un copil în 2020.

„Suntem în șoc și în genul de durere profundă despre care auziți doar, genul de durere pe care nu am mai simțit-o până acum”, a scris Teigen pe Instagram.

„Nu am reușit niciodată să oprim sângerarea și să dăm bebelușului nostru lichidele de care avea nevoie, în ciuda pungilor și pungilor de transfuzii de sânge”, au spus ei la acea vreme.

— Pur și simplu nu a fost de ajuns.

The Stars, care sunt și părinți ai fiului Miles Theodore, în vârstă de 4 și jumătate, și a fiicei Luna Simone, în vârstă de 6 și jumătate.

În luna august a anului trecut, Teigen le-a spus fanilor că este din nou însărcinată, după un efort mare.

„Ultimii câțiva ani au fost cel puțin o estompare de emoții, dar bucuria ne-a umplut din nou casele și inimile. 1 miliard de fotografii mai târziu (la picior în ultima vreme, după cum puteți vedea!) Mai avem încă una pe drum”, a scris modelul pe Instagram.

„La fiecare întâlnire mi-am spus: „Ok, dacă este în regulă astăzi, o voi anunța”, dar apoi răsuflă ușurat simțindu-mi inima bătând și decid că sunt încă prea nervos.

„Nu cred că voi pleca vreodată de la o întâlnire cu mai multă emoție decât nervozitate, dar până acum totul este perfect și frumos și mă simt plin de speranță și minunat.

„Bine, a fost foarte greu să-l păstrezi atât de mult!”

Chrissy Teigen și John Legend

Nu știm sexul sau numele celui de-al treilea copil sau fiică a lui Teigen și Legend.

Dar știm cât de sincer a fost Teigen cu privire la proces.

„Acum doi ani, când eram însărcinată cu Jack, John și al treilea copil al meu, a trebuit să iau o mulțime de decizii dificile și sfâșietoare”, a spus ea în septembrie.

„La jumătatea drumului a devenit foarte clar că el nu avea de gând să supraviețuiască și că nici eu nu aveam să supraviețuiesc fără nicio intervenție medicală.

„Să-i spunem cum a fost: a fost un avort”.

NEW YORK, NEW YORK – 26 APRILIE: Chrissy Teigen participă la Gala de strângere de fonduri City Harvest 2022 „Red Supper Club” la Cipriani 42nd Street pe 26 aprilie 2022 în New York City. (Fotografie de Dia Dipasupil/Getty Images)

Suntem foarte fericiți pentru Chrissy Teigen și John Legend.

Abia așteptăm să ne cunoaștem noul copil!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vedeta de mărime plus „Love After Lockup”, Monique, critică bătăușii online

Mama lui Loren Brovarnik amenință că o va bate în luptă după 90 de zile!