in

Chet Hanks și-ar fi amenințat fostul și i-a spus că este „doar o cățea neagră din ghetou”, videoclipul arată o luptă fizică

Chet Hanks și fosta lui iubită Kiana Parker se acuză reciproc de violență domestică în incidente separate, el ar fi amenințat-o și spunându-i că este „doar o cățea neagră din ghetou” într-un incident.

Imaginile video obținute de TMZ arată finalul unei altercații fizice între Chet și Kiana la casa lui Chet din Sugarland, Texas.

În filmare, care a fost înregistrată pe 8 ianuarie, îi puteți vedea pe Hanks și Parker schimbând cuvinte în timp ce ea ține o oală. Parker îi cere lui Hanks să se îndepărteze și apoi aparatul foto se taie în negru după ce Parker pare să-l lovească.

În cadrul următor, un Chet cu fața însângerată reapare și o acuză pe Kiana că l-a atacat cu un cuțit, ceea ce ea neagă, spunând că a împins-o.

Al treilea și ultimul cadru îl arată pe Hanks spunând că Parker era „nebun” pentru că a surprins-o furând banii pentru a-și plăti facturile.

În ceea ce privește acuzațiile de agresiune ale Kianei, un judecător i-a acordat un ordin de restricție împotriva lui Chet în ianuarie, după ce ea a susținut că acesta s-a angajat în relații fizice cu ea de mai multe ori între octombrie 2020 și ianuarie 221.

În timpul unui incident anume, în timp ce se aflau în New Orleans pentru ca Chet să filmeze show-ul TV Showtime „Your Honor”, ​​Kiana a spus că Chet s-a supărat foarte tare pe ea după ce a spus că părăsește camera lor de la hotelul Windsor Court pentru a lua ceva de mâncare. .

Când ea a încercat să plece oricum, el a urmărit-o pe hol în boxeri, a apucat-o de braț, a aruncat-o și a forțat-o să intre în cameră.

Parker a spus că apoi Hanks a amenințat-o și i-a spus „a fost Chet Hanks și nu eram un rahat, nimeni nu m-ar crede, eram doar o cățea neagră din ghetou”.

Ea a spus că mesele au fost răsturnate în timpul altercației și el a aruncat o sticlă în ea.

Parker a mai spus că Hanks i-a spus că „va sări de pe balcon” dacă ea îl părăsește și i-a spus „a fost camera lui de hotel și nu a mea, eu eram doar un vizitator și aș fi fost cel care să-l pună în probleme. „, printre alte lucruri.

Kiana a spus că a spus că totul este în regulă pentru securitate doar pentru a menține pacea și pentru că se temea să intre în necazuri și să-și pătească imaginea.

În timpul unui incident separat, Kiana l-a acuzat pe Chet că l-a amenințat cu crimă-sinucidere.

„Mi-a spus că o să-mi explodeze creierul” și că „nu voia să trăiască și că și el o să-și explodeze creierul’”, a spus ea în documentele instanței. Ea a continuat: „Am avut gemenii mei de nouă ani în casă cu noi. Era pe la 3 dimineața și l-am așteptat să se culce și să-mi ia fetele acasă cu mama. Când am ajuns acasă, i-am ascuns arma ca să nu o găsească.

Chet neagă toate acuzațiile Kianei și a intentat recent un proces împotriva Kianei pentru accidentul din ianuarie care l-a lăsat cu o față plină de sânge. El a spus că incidentul a început când s-a despărțit de ea după ce a aflat că ea îl fura.

El a spus că Kiana a apărut cu trei bărbați în acea zi, unul dintre bărbați a îndreptat o armă spre el. Se pare că o dă în judecată pentru agresiune, agresiune și furt și îi cere să returneze banii pe care i-ar fi furat.

În versiunea lui Kiana a incidentului, ea spune că a venit la casa lui Chet pentru a-și lua lucrurile cu cei care se mută, iar Chet a început să se împotrivească cu ea și a apucat amenințător un cuțit.

Ea a spus că atunci a luat o oală pentru a se apăra și a legănat-o înainte de a ieși din casă. Ea a spus că a gonit-o în stradă și a atacat-o până când oamenii au venit să o ajute.

Pentru cât valorează, avocatul lui Hanks, Marty Singer, spune că acuzațiile Kianei sunt „complet false, inventate și fictive”.

„A doua zi după ce Chet Hanks a confruntat-o ​​pe Kiana Parker pentru că i-a furat bani de pe cardul ei de credit, în timp ce doamna Parker era însoțită de un bărbat uriaș care purta o armă, el l-a atacat cu un cuțit pe Chet, ceea ce l-a făcut să sângereze abundent”, a spus Singer pentru TMZ. „Totul este pe video, iar videoclipul necontestat spune întreaga poveste”.

Tot ceea ce iese la iveală este foarte interesant având în vedere faptul că Chet, care împarte un copil cu o altă femeie de culoare pe nume Tiffany, s-a lăudat cu cât de mult îi plac de fapt femeile de culoare după ce controversatul său clip „vară ca băiat alb” a devenit viral.

https://www.instagram.com/p/CM-h_pwgCXb/

A ajuns chiar atât de departe încât a început să vândă mărfuri pe care scrie „White Boy Summer” și spune că lucrează la o altă linie de produse cu tricouri pe care scrie „Black Queen Summer”.

https://www.instagram.com/p/CNB1P86Av7Q/

https://www.instagram.com/p/CNECA9XAQcf/

Fii primul care primește alerte despre știri de ultimă oră și alte povești de genul acesta, înscriindu-te pe lista noastră de corespondență.Sursa: gossiponthis.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Se presupune că ai avut o nuntă secretă cu Bianca Censori

Statuia lui MLK și Coretta Scott, „The Embrace” are reacții mixte online