in

Carey Mulligan este însărcinată și așteaptă copilul nr. 3 cu Marcus Mumford

Bucuria copilului pentru Carey Mulligan si sotul Marcus Mumford!

De două ori nominalizată la Oscar este însărcinată cu ea și Mumford & Sons al treilea fiu al liderului. Reprezentantul lui Mulligan a confirmat vestea pentru oameni 14 ianuarie.

Cu o zi înainte, actrița a participat la premiile AFI pline de stele de la Hotelul Four Seasons din Beverly Hills, purtând o rochie lungă neagră cu glugă. Înăuntru, ea a fost fotografiată ținând o sticlă de apă minerală în timp ce vorbea Zoe Kazancolega ei în filmul din 2022 Ea a spus. Filmul a fost premiat în cadrul evenimentului.

Mulligan, 37 de ani, și Mumford, 35 de ani, sunt căsătoriți din 2012 și sunt deja părinți ai unei fiice. Evelina Grace7 și fiul Wilfred5.

Într-un interviu din 2021 cu Harper’s Bazaar Marea Britanie, și-a amintit actrița de luptele de a crește doi copii mici în timp ce lucra. „Realitatea vieții mele acum este că am doi copii sub cinci ani”, a spus ea, „și sunt norocoasă dacă pot să-mi învăț replicile și să mă prezint.”

În acel an, Mulligan a fost nominalizată la al doilea ei premiu Oscar, pentru interpretarea principală din film Tânără plină de speranță.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

QUIZ: Can You Guess What Type Of Music Each Person Is Listening To? Trivia Quiz

În lumea privată a gravidei Naomi Osaka, în afara terenului de tenis