in

Carey Mulligan este însărcinată cu al treilea copil

Reprezentanții lui Carey au confirmat pentru People vestea că ea și soțul Marcus Mumford – pe care probabil îl cunoașteți de la Mumford & Sons – așteaptă al treilea copil.

Cuplul, căsătorit din 2012, mai are doi copii, Evelyn Grace și Wilfred, în vârstă de 7, respectiv 5 ani.

În 2018, Carey a vorbit despre experiența de a fi însărcinată cu Wilfred în timp ce lucra într-un interviu pentru revista Baby.

„Cu un al doilea copil, ești mult mai puțin paranoic și de data aceasta m-am simțit cu siguranță pregătit pentru noi provocări”, a spus ea, dar a dezvăluit și că a fi părinte i-a adaptat permanent relația la muncă.

„Ce se schimbă maternitatea? Ei bine, întreaga ta viață – este de netăgăduit – schimbă totul. Cât despre munca mea, nu știu dacă maternitatea este întotdeauna primul gând care îmi vine în minte când citesc un scenariu, dar bănuiesc că mi-a schimbat atitudinea.

Se pare că este gata să primească și această ultimă adăugare în familia ei în creștere. Felicitari lui Carey si lui Marcus!

Sursa: www.buzzfeed.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Spike Lee dezvăluie programul de burse pentru studenții HBCU Atlanta

LEONINE Studios și Wiedemann & Berg Film dezvăluie prima privire la filmul biografic Milli Vanilli GIRL YOU KNOW IT’S ADEVARAT