in

Bianca Censori: Cine dracu este noua soție a lui Kanye West?!?

Tocmai când părea că Kanye West nu ne va mai surprinde niciodată…

Tocmai când părea că Kanye West făcuse totul nebunesc și neașteptat sub soare și, la naiba, chiar și nor…

Tocmai când părea că lumea trecuse pe lângă Kanye West și excentricele sale…

… rapperul a trecut mai departe și s-a căsătorit săptămâna aceasta.

Kanye West se întâlnește cu președintele american Donald Trump în Biroul Oval al Casei Albe din Washington, DC, pe 11 octombrie 2018. (Foto SAUL LOEB/AFP)

Potrivit TMZ, West și Bianca Censori au organizat „un fel de ceremonie de nuntă” la un moment dat în ultimele zile.

Nu pare să fi solicitat o licență de căsătorie propriu-zisă, așa că nimic din această unire nu este legal, cel puțin nu în acest moment.

Dar atât artistul, cât și noua sa mireasă poartă verighete, care simbolizează de obicei un angajament considerabil între părți.

Cu toate acestea, niciuna dintre vedete nu a spus nimic publicului despre relația lor.

Kanye West participă la un meci dintre Washington Wizards și Los Angeles Lakers în al patrulea trimestru la Crypto.com Arena pe 11 martie 2022 în Los Angeles, California. NOTĂ PENTRU UTILIZATOR: Recunoașteți și sunteți de acord în mod expres că, prin descărcarea și/sau utilizarea acestei fotografii, sunteți de acord cu termenii și condițiile Acordului de licență Getty Images. (Fotografia de Ronald Martinez/Getty Images)

Știrea ridică o întrebare evidentă, între timp:

Cine dracu este Bianca Censori?!?

Putem confirma că este originară din Australia și a studiat la Universitatea din Melbourne până când a absolvit o diplomă în arhitectură în 2017.

Mai târziu, s-a întors la școală pentru a-și obține diploma de master în arhitectură din 2019 până în 2020.

Salută-l pe Bianca Censori. S-a căsătorit cu Kanye West în ianuarie 2023 și, da, seamănă cu Kim Kardashian.

Pe baza paginii ei de LinkedIn, Censori lucrează pentru brandul Yeezy al soțului ei din 2020 ca designer de arhitectură.

Censori este și antreprenor, după ce a terminat liceul, a început Nylons, o afacere de bijuterii.

„Am început să mă joc cu plasa, apoi să pun cristale în interiorul cămășii, făcând doar choker-uri simple și subțiri”, a spus ea într-o poveste iD din 2016.

„Am început să le vând și de acolo a continuat să crească încet.”

Cenzorii și controversata celebritate au stârnit pentru prima dată zvonuri de dragoste când au fost văzuți luând cina împreună la Waldorf Astoria din Beverly Hills pe 9 ianuarie 2023.

Fosta a purtat păr blond în fotografii care au apărut de atunci, dar este o brunetă naturală.

După cum puteți vedea mai sus, Censori seamănă cu Kim Kardashian, de care West și-a finalizat divorțul în urmă cu doar două luni.

Nu știm sigur dacă aceasta este dragoste adevărată, dar este posibil ca Kanye să fi dat de înțeles de ce a făcut schimb de jurăminte cu Censori în cea mai recentă piesă a sa, „Censori Overload”.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – 11 MARTIE: Rapperul Kanye West participă la un meci dintre Washington Wizards și Los Angeles Lakers în al patrulea trimestru la Crypto.com Arena pe 11 martie 2022 în Los Angeles, California. NOTĂ PENTRU UTILIZATOR: Recunoașteți și sunteți de acord în mod expres că, prin descărcarea și/sau utilizarea acestei fotografii, sunteți de acord cu termenii și condițiile Acordului de licență Getty Images. (Fotografia de Ronald Martinez/Getty Images)

În primul rând, luați în considerare titlul acelui single.

În al doilea rând, luați în considerare această linie: Și Biblia spunea: „Nu pot face sex din nou până nu mă căsătoresc.’

Dacă îți amintești, Kanye și-a făcut jurământul de celibat în urmă cu câteva săptămâni.

Poate că doar s-a simțit un pic neplăcut în ultima vreme și a văzut această presupusă ceremonie de nuntă ca pe o ieșire a poliției care i-ar permite să exploreze alte tipuri de găuri cu conștiința curată.

Dacă știi la ce ne referim.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

O fată de culoare în vârstă de 16 ani, ucisă de poliția Columbus exact când este anunțat verdictul de vinovat al lui Derek Chauvin

Nancy Pelosi îi mulțumește lui George Floyd pentru că și-a „sacrificat” „viața pentru dreptate”