in

60 de secrete sălbatice despre Madonna pe care probabil nu le știai

Nu există nimeni ca Madonna.

Deși au existat mulți imitatori și pretendenți la tron ​​în cei peste 30 de ani în care a domnit ca regina pop, foarte puțini au ajuns vreodată să atingă acest tip de longevitate și impact cultural. Cu previziunea ei și nenumăratele reinventări, Her Madgesty este responsabilă pentru crearea de una singură a modelului pentru diva pop modernă: dă sau ia un Cher. (Hei, toată lumea poate considera pe altcineva drept inspirație, nu?)

Amprenta sa asupra culturii pop depășește cu mult muzica, chiar și cu 14 albume la credit. De la ascensiunea ei la faimă în anii 1980, Madonna a adăugat regizor, autoare, femeie de afaceri și activistă în CV-ul ei, ținând mereu fanii pe cap, când se întreabă cu ce îi va surprinde în continuare.

După cum a spus el Statele Unite astăzi în 1998, „Nu mă reinventez; trec straturi și mă dezvălui. Sunt într-o călătorie, o aventură care își schimbă constant forma.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quincy îi oferă unuia dintre cei mai mari fani ai săi o evadare virtuală în videoclipul „ESC”.

O fată de culoare în vârstă de 16 ani, ucisă de poliția Columbus exact când este anunțat verdictul de vinovat al lui Derek Chauvin